vlag
vlag
maatwerk en custom made art

GINVI Art Gallery heeft hedendaagse en moderne kunst op maat

Onze veelzijdige kunstcollectie bestaat voornamelijk uit unieke sculpturen en wanddecoratie zoals foto’s en schilderijen. Allemaal uniek, op maat gemaakt en persoonlijk voor u gecreëerd.

unieke moderne kunst
MODERNE KUNSTGALERIE

Unieke en moderne kunst voor aan de muur

U bent op zoek naar kunst die perfect in uw huis en interieur past. U wilt een schilderij, foto of andere kunst kopen die speciaal voor u is gecreëerd en waarvan geen enkel ander exemplaar te vinden is. Bij GINVI Art Gallery hebben we een creatief team dat bestaat uit een designer, een kunstenaar en een graffiti artiest.

Met dit team luisteren we naar wat u zegt en horen we wat u niet zegt. Met persoonlijke aandacht en interesse gaan de kunstenaars van onze art gallery aan de slag om voor u een uniek en op maat gemaakt ontwerp en kunstwerk te maken dat helemaal aansluit op uw wensen.

my little friend
UNIEKE KUNST BEELDEN

Een stoer, eigenwijs en uniek GINVI kunstbeeld

Wij zijn trots op onze My Little Friend (MLF) designs. MLF zijn unieke kunstbeelden van polyester, zijn 40 cm hoog en zijn daarmee de perfecte moderne kunst voor in huis. In onze collectie vindt u verschillende beelden in de kleuren en stijl van bijvoorbeeld Feyenoord en Sparta, maar ook van steden zoals Barcelona of Ibiza.

Bent u op zoek naar unieke, op maat gemaakte kunst? Samen kunnen we uw persoonlijke MLF beeld maken in de kleuren en stijl van uw bedrijf, geliefde stad, favoriete voetbalclub of land. Al onze beelden kunnen worden gecreëerd met bijvoorbeeld graffiti of bladgoud.

verschillende stijlen en materialen
GINVI’S mogelijkheden

Verschillende stijlen en materialen

Nog niet zeker waar u naar op zoek bent? Maakt u zich geen zorgen. Bij GINVI Art Gallery heeft u de keuze uit vele stijlen en verschillende materialen zodat de kunst precies past in uw huis en aan de muur. Zo zijn we gespecialiseerd in onder andere:

  • Plexiglas art waaronder plexiglas schilderijen en plexiglas foto’s
  • Epoxy kunst of resin art
  • Aluminium kunst
  • Kunst met bladgoud waaronder bladgoud schilderijen
  • Graffiti en street art

Uitgelicht

Onze kunstcollectie blijft zich regelmatig vernieuwen en uitbreiden. Ben je benieuwd naar de nieuwste kunstwerken die we hebben toegevoegd aan onze veelzijdige collectie? Neem een kijkje en ontdek alle nieuwe toevoegingen aan onze uitgebreide collectie.

Onze collectie

Onze art gallery is trots op onze voortdurend vernieuwende, eigentijdse en moderne kunstwerken van talentvolle en opkomende kunstenaars. Onze kunstgalerie heeft een diverse en uitgebreide collectie van kunst bestaande uit vele verschillende materialen en stijlen. Neem een kijkje en ontdek onze veelzijdige collectie.

Nieuws

Koro Delfts Blauw van Mart Krijger

Verrijk uw interieur met een meesterwerk van Mart Krijger dat de Nederlandse traditie op unieke wijze eert. Twee van zijn originele en gesigneerde kunstwerken hangen vanaf vandaag in onze GINVI art gallery. De Koro delfts blauwe kunstwerken. Gemaakt van gerecyclede stukken Delfts Blauw porselein en keramiek, is een eerbetoon aan de geschiedenis van ons land. Deze compositie, ontstaan uit liefde voor hergebruik, omarmt de gebroken stukken en geeft ze nieuw leven. Het resultaat is een betoverend kunstwerk dat de tijd trotseert en de schoonheid van de Nederlandse traditie in een nieuw licht plaatst.

Mart Krijger is verre van een ‘gewone’ kunstenaar. Als sieradenontwerper van huis uit, ontwerpt en produceert hij als Allround Creative met grote precisie ‘global fusion material decoration’.

Zijn werk is wereldwijd te bewonderen in zowel interieurs als in de mode en wordt in de meeste gevallen met zijn eigen hand vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verscheidenheid aan materialen zoals schelpen, hout, glas, edelstenen, marmer, lak, botten, hoorns, zijde, veren, leer, eierschaal, jeans, boomschors en nog veel meer, in combinatie met Swarovski kristallen. Zijn werk is vaak voorzien van een laagje Liquid Gloss wat resulteert in een extreem intense kleurbeleving.

ZTAHL Illuminators

Voor onze klant, ZTAHL Illuminators, hebben we voor de nieuwe showroom in ‘De Woon Industrie’ te Nieuwegein een mooi design muurbehang ontworpen en gemaakt. Net zoals de collecties van ZTAHL in eigen huis worden bedacht en ontworpen creëerden wij dit stukje maatwerk aan de hand van het verhaal van ZTAHL voor de enorm lange wand van ruim 9 meter breed. Geheel voorzien van dit unieke design vinylbehang uit één stuk, geheel naadloos en met een prachtig warm resultaat! 

ULTIMO11 voor GjaltProducties met de OFFSPRING stoel bij OBJECT Rotterdam

Onze vaste graffiti artiest Staat als ULTIMO11 voor GjaltProducties met de OFFSPRING stoel bij OBJECT Rotterdam! In de eerste week van februari presenteert GjaltProducties op designbeurs OBJECT Rotterdam in samenwerking met Bazoeka Jo de OFFSPRING stoel, een nakomeling van de New York Metrobank: de bank, uitgevoerd in zijn kleinste eenheid, een eenzitter. Een kleurige jubileumuitgave om te vieren dat de lange houten wachtbanken nu al zo’n halve eeuw op de perrons staan van de subway in New York. 

Geïnspireerd op de subway metrobanken in New York maakte Timothy van Diesen, (Ultimo11), dit prachtige kunststuk. Voor de onderlaag koos hij voor een old school graffiti techniek. Daaroverheen een spannend en uitdagend spel van zijn kleur studies in zijn bekende kleurblokken. Uiteindelijk maakte hij delen van de basis laag met zijn graffiti weer zichtbaar door de geblokte bovenlaag bij te schuren. Een intrigerend concept en resultaat.

Het oorspronkelijke ontwerp is van ambachtsman Robert Lezzi. Hij kreeg begin jaren zeventig van de vorige eeuw opdracht van de New York Port Authority om een duurzame bank te maken voor wachtende reizigers in het openbaar vervoer rond de Hudsonrivier. Sindsdien zijn deze lange massief houten banken beeldbepalend in de ondergrondse van New York. 

Padel City Delft!

Padel City is een zeer bijzondere locatie in Delft met 4 indoor en 3 outdoor padelbanen. Sinds afgelopen dinsdag, is deze geweldige padellocatie een 1,5 meter hoge My Little Friend rijker! Deze unieke My Little Friend van GINVI is door graffiti artiest Van Dyson voorzien van unieke Graffiti Art en door mij, Frank, persoonlijk gebracht. 

Op de foto: My Little Friend, padelrackets van Padel City’s Partner; Adidas. 

Ben jij er klaar voor om te gaan padellen? Als je er wel van hebt gehoord, maar nog nooit hebt geprobeerd, wordt het nu hoog tijd! Padel is ontzettend leuk en iedereen kan meedoen!
 
Adres: 
Kabeldistrict Delft 
Schieweg 15, Delft

MAISON&OBJET Paris | 18 – 22 Januari ’24

Het is weer bijna zover, MAISON & OBJET 2024, 18-22 JAN. 2024! GINVI hangt deze editie met een prachtige nieuwe collectie op de stand van PMP Furniture, Stand: Forever A53 & B52. 

De nieuwe collectie is afgestemd op het thema van dit seizoen; TECH EDEN, een thema waar de natuur zeer aanwezig zal zijn, niet noodzakelijk in de letterlijke zin maar voor ons in de vorm van  kunst. We hebben een prachtige collectie ontworpen adv schelpen en koralen die we laten zien in bladgoud en epoxy wandpanelen welke voor het eerst te zien zijn tijdens de M&O beurs in Parijs! 

In 2024 is het weer tijd om de toekomst te maken en om het 30 jarig jubileum van Maison&Objet te vieren! 

Art voor Lake Seven, Zevenhuizen

Eén van onze grote My Little Friends van 1.5 meter hoog staat op een mat zwarte sokkel bij Lake Seven Sports in Zevenhuizen als echte eye-catcher! Deze MLF is voorzien van de unieke Graffiti-Art van onze graffitiartist 'Van Dyson'. 

Zelf speel ik, ruim drie keer per week Padel bij Lake Seven. Buiten dat het een sportieve bezigheid is, is het ook een hele sociale gebeurtenis. Padel speel je met twee of vier personen per baan en na het potje kan je door naar de derde helft in het clubgebouw of op de rondom liggende terrassen.

Lake Seven is ook een sfeervolle evenementen locatie. Midden in een prachtig natuurgebied en een prachtig interieur waar een aantal van onze unieke epoxy kunstwerken zoals de 'TreeVeins' en een prachtig wandpaneel gemaakt van diverse epoxystroken die samen een kleurrijk beeld vormen van Rotterdam. 

Ginvi x LakeSeven, een mooie combinatie!


Frank 

lijst

Op zoek naar kunst voor aan de muur?

Denkt u na over het kopen of het laten maken van een schilderij, beeld of ander kunstwerk? Neem contact met ons op en dan denken we graag met u mee voor een uniek stuk in uw huis.