vlag
vlag
maatwerk en custom made art

Nieuws

Koro Delfts Blauw van Mart Krijger

Verrijk uw interieur met een meesterwerk van Mart Krijger dat de Nederlandse traditie op unieke wijze eert. Twee van zijn originele en gesigneerde kunstwerken hangen vanaf vandaag in onze GINVI art gallery. De Koro delfts blauwe kunstwerken. Gemaakt van gerecyclede stukken Delfts Blauw porselein en keramiek, is een eerbetoon aan de geschiedenis van ons land. Deze compositie, ontstaan uit liefde voor hergebruik, omarmt de gebroken stukken en geeft ze nieuw leven. Het resultaat is een betoverend kunstwerk dat de tijd trotseert en de schoonheid van de Nederlandse traditie in een nieuw licht plaatst.

Mart Krijger is verre van een ‘gewone’ kunstenaar. Als sieradenontwerper van huis uit, ontwerpt en produceert hij als Allround Creative met grote precisie ‘global fusion material decoration’.

Zijn werk is wereldwijd te bewonderen in zowel interieurs als in de mode en wordt in de meeste gevallen met zijn eigen hand vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verscheidenheid aan materialen zoals schelpen, hout, glas, edelstenen, marmer, lak, botten, hoorns, zijde, veren, leer, eierschaal, jeans, boomschors en nog veel meer, in combinatie met Swarovski kristallen. Zijn werk is vaak voorzien van een laagje Liquid Gloss wat resulteert in een extreem intense kleurbeleving.

ZTAHL Illuminators

Voor onze klant, ZTAHL Illuminators, hebben we voor de nieuwe showroom in ‘De Woon Industrie’ te Nieuwegein een mooi design muurbehang ontworpen en gemaakt. Net zoals de collecties van ZTAHL in eigen huis worden bedacht en ontworpen creëerden wij dit stukje maatwerk aan de hand van het verhaal van ZTAHL voor de enorm lange wand van ruim 9 meter breed. Geheel voorzien van dit unieke design vinylbehang uit één stuk, geheel naadloos en met een prachtig warm resultaat! 

ULTIMO11 voor GjaltProducties met de OFFSPRING stoel bij OBJECT Rotterdam

Onze vaste graffiti artiest Staat als ULTIMO11 voor GjaltProducties met de OFFSPRING stoel bij OBJECT Rotterdam! In de eerste week van februari presenteert GjaltProducties op designbeurs OBJECT Rotterdam in samenwerking met Bazoeka Jo de OFFSPRING stoel, een nakomeling van de New York Metrobank: de bank, uitgevoerd in zijn kleinste eenheid, een eenzitter. Een kleurige jubileumuitgave om te vieren dat de lange houten wachtbanken nu al zo’n halve eeuw op de perrons staan van de subway in New York. 

Geïnspireerd op de subway metrobanken in New York maakte Timothy van Diesen, (Ultimo11), dit prachtige kunststuk. Voor de onderlaag koos hij voor een old school graffiti techniek. Daaroverheen een spannend en uitdagend spel van zijn kleur studies in zijn bekende kleurblokken. Uiteindelijk maakte hij delen van de basis laag met zijn graffiti weer zichtbaar door de geblokte bovenlaag bij te schuren. Een intrigerend concept en resultaat.

Het oorspronkelijke ontwerp is van ambachtsman Robert Lezzi. Hij kreeg begin jaren zeventig van de vorige eeuw opdracht van de New York Port Authority om een duurzame bank te maken voor wachtende reizigers in het openbaar vervoer rond de Hudsonrivier. Sindsdien zijn deze lange massief houten banken beeldbepalend in de ondergrondse van New York. 

Padel City Delft!

Padel City is een zeer bijzondere locatie in Delft met 4 indoor en 3 outdoor padelbanen. Sinds afgelopen dinsdag, is deze geweldige padellocatie een 1,5 meter hoge My Little Friend rijker! Deze unieke My Little Friend van GINVI is door graffiti artiest Van Dyson voorzien van unieke Graffiti Art en door mij, Frank, persoonlijk gebracht. 

Op de foto: My Little Friend, padelrackets van Padel City’s Partner; Adidas. 

Ben jij er klaar voor om te gaan padellen? Als je er wel van hebt gehoord, maar nog nooit hebt geprobeerd, wordt het nu hoog tijd! Padel is ontzettend leuk en iedereen kan meedoen!
 
Adres: 
Kabeldistrict Delft 
Schieweg 15, Delft

MAISON&OBJET Paris | 18 – 22 Januari ’24

Het is weer bijna zover, MAISON & OBJET 2024, 18-22 JAN. 2024! GINVI hangt deze editie met een prachtige nieuwe collectie op de stand van PMP Furniture, Stand: Forever A53 & B52. 

De nieuwe collectie is afgestemd op het thema van dit seizoen; TECH EDEN, een thema waar de natuur zeer aanwezig zal zijn, niet noodzakelijk in de letterlijke zin maar voor ons in de vorm van  kunst. We hebben een prachtige collectie ontworpen adv schelpen en koralen die we laten zien in bladgoud en epoxy wandpanelen welke voor het eerst te zien zijn tijdens de M&O beurs in Parijs! 

In 2024 is het weer tijd om de toekomst te maken en om het 30 jarig jubileum van Maison&Objet te vieren! 

Art voor Lake Seven, Zevenhuizen

Eén van onze grote My Little Friends van 1.5 meter hoog staat op een mat zwarte sokkel bij Lake Seven Sports in Zevenhuizen als echte eye-catcher! Deze MLF is voorzien van de unieke Graffiti-Art van onze graffitiartist 'Van Dyson'. 

Zelf speel ik, ruim drie keer per week Padel bij Lake Seven. Buiten dat het een sportieve bezigheid is, is het ook een hele sociale gebeurtenis. Padel speel je met twee of vier personen per baan en na het potje kan je door naar de derde helft in het clubgebouw of op de rondom liggende terrassen.

Lake Seven is ook een sfeervolle evenementen locatie. Midden in een prachtig natuurgebied en een prachtig interieur waar een aantal van onze unieke epoxy kunstwerken zoals de 'TreeVeins' en een prachtig wandpaneel gemaakt van diverse epoxystroken die samen een kleurrijk beeld vormen van Rotterdam. 

Ginvi x LakeSeven, een mooie combinatie!


Frank 

Rotterdam Art Expositie

Iconische Rotterdamse onderwerpen in de vorm van kunst waren op 15 April 2023 te bewonderen en te koop onder het genot van een hapje en een drankje bij GINVI Art Gallery. Een zeer geslaagde dag met inspirerende verhalen, prachtige Rotterdamse werken en bezoekers. 

Een wand vol werken van de Rotterdamse illustrator, kunstenaar en fotograaf Govart, Govert van der Heijden straalt deze dag met zijn door GINVI ingelijste art-prints van zijn handgetekende werken met als onderwerp zijn geliefde thuisstad Rotterdam.

De wereld door de lens van Klaus Lucas. Zes prachtige Rotterdamse foto’s van zijn hand hingen uitgevoerd in hoogwaardig plexiglas in de GINVI Art Gallery. Klaus nam u deze dag maar wat graag mee in zijn verhaal en passie voor fotografie evenals het verhaal achter deze zes prachtige foto’s.

De Rotterdammer Timothy van Diesen, is vriendelijk, super creatief en zowel talentvol graffiti artiest als kunstenaar. Bij Ginvi werkt hij als een van de vaste artiesten onder de naam “Van Dyson”. Tal van zijn Rotterdamse werken zijn deze dag niet alleen te bewonderen maar ook konden onze gasten hem tijdens een sessie life action painting zien schitteren. 

Ook de digitale kunstenares ‘apien’ en tevens vaste artiest van GINVI, Anne Pien Lokers is deze dag aanwezig. Haar kracht is luisteren, observeren en visualiseren. Ze laat zich ook deze dag weer graag inspireren door uw verhaal en neemt u mee in de wereld van haar digitale kunst uitgevoerd in epoxy art en muurbehang, met op deze dag het onderwerp Rotterdam in al haar facetten.

De prachtige abstracte Werken van “JJ Art” waren te bewonderen evenals de artiest zelf, Jan Janmaat. Hij verteld u graag over de verschillende lagen in zijn epoxy kunstwerken en de diepzinnige verhalen achter zijn kunst stukken. 

Goldleaf Art bij Verboon Wines

Met slechts 21 jaar begon Jordy Verboon als jongste wijnleverancier van Nederland. En met succes! Naast zijn goed lopende mobiele bedrijf Verboon Wines, opende hij augustus 2023 een prachtige Wijnbar waar Verboon al zijn prachtige wijnen aanbied. Dé ultieme plek om te genieten en kennis te maken met tal van prachtige smaken. Om de sfeer helemaal compleet te maken hingen wij onze Goldleaf Bowie bij Jordy in zijn Wijnbar in Berkel en Rodenrijs.

Maison & Objet

Maison & Objet, hét platform in de lichtstad Parijs voor de interieursector. M&O

brengt internationaal design, woondecoratie en lifestyle samen en heeft het unieke vermogen om te verbinden. Voorafgaand aan de beurs werkten onze kunstenaars bij GINVI aan nieuwe high-end kunst die naadloos paste bij het meubilair en interieur van de PMP Furniture stand. De nieuwe werken werden gelanceerd tijdens deze beurs en samen met PMP boden we nieuwe inspiratie voor het publiek waar de creatieve energie van geïnteresseerden, ontwerpers, kunstenaars en merken samenkwamen  en spannende nieuwe vondsten worden gedaan van decorateurs, interieurontwerpers, galerijen, geweldige maisons en uitzonderlijke ambachtslieden.

Benieuwd naar de aankomende nieuwe collectie? Van 18 tot 22 Januari, 2024 wordt deze weer gelanceerd tijdens de Maison&Objet beurs in Parijs, Stand: Forever A53 & B52

Wine & Art Gallery sale

Was u al op de hoogte van de verhuizing van de galerie van GINVI Art Gallery in de zomer van 2024? Onze nieuwe locatie opent volgend jaar en bevindt zich vlak naast het Alexandrium in Rotterdam.

Om onze verhuizing te vieren, hielden we op 14 oktober een gezellige borrel en sale bij GINVI Art Gallery op de Mariniersweg 10 in Rotterdam. Het was een erg geslaagde dag en een gezellige avond waarbij kunstliefhebbers en kunstenaars onze galerie, collectie en veelzijdige werken hebben kunnen bewonderen en kopen.