vlag
vlag
maatwerk en custom made art

Nieuws

010 MLF

Enthousiast kwamen ze binnen in onze gallery toen ze online onze 'My Little Friend´ beelden weer zagen die ze jaren geleden al bewonderden. Ze wisten meteen dat ze een speciaal kunstwerk wilden laten maken voor henzelf, iets unieks en persoonlijks.

Na een leuk gesprek over hun wensen en ideeën, gingen we aan de slag. Ze wilden graag een gepersonaliseerde MLF in de kleuren van hun geliefde stad Rotterdam, groen en wit, met daarbij hun eigen uitgekozen teksten die voor hen een speciale betekenis hadden. Onze getalenteerde graffiti artiest Van Dyson nam de uitdaging aan en vertaalde de wensen van het stel in een prachtig en uniek kunstobject.

Hun eigen unieke ´My Little Friend´ vond zijn plekje in de kast en straalt als een blikvanger in hun interieur.

Wij zijn net zo blij als jullie met het resultaat en hopen dat jullie MLF nog vele jaren plezier zal geven!  

Gouden Koraal!

De klant, een mooi stel, hebben een goede smaak voor interieur. Toen ze dit werk tegenkwamen tijdens onze SALE wisten ze meteen dat ze dit uniek stuk wilden hebben voor in hun keuken.

Het bladgoud straalde prachtig in het zonlicht en de uitsnede van het koraal gaf het paneel een mysterieuze en elegante uitstraling.

Toen het kunstwerk bij hen thuis kwam paste het echt perfect bij hun interieur en gaf de keuken een luxe en sfeervolle uitstraling. Dank je wel, voor het vertrouwen in ons en voor de mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt. 

Veel plezier en geluk met jullie prachtige koraal kunstwerk in goud!

Prachtig & Uniek stroken kunstwerk - Rotterdam

Een prachtig geheel en een hele blije klant!
Dit prachtige paneel van ca. 200x100cm is gemaakt uit verschillende onderdelen en lagen.

De ondergrond bestaand uit zwart dibond met daarop stroken met afgeronde hoekjes geheel belegd met bladzilver, hand gegoten epoxy en daarop de Rotterdam skyline foto gemaakt door Klaus Lucas.Als laatste zijn de stroken gegoten met diverse inkten door de Epoxy toplaag en samengevoegd tot modern, uniek en luxe kunstwerk!

Het paneel komt prachtig tot zijn recht in het interieur van onze klant alsof het speciaal gemaakt is voor ze! Geweldige keuze! Veel plezier en geluk ervan! 

Luxe Biovate behang in delfts blauwe tinten.

En weer een prachtig resultaat bij het nieuwe kantoor van Finext.
De designs van InInterieurs realiseerden we bij GINVI op Biovate naadloos behang.
Alle designs in de kaders zijn op maat gemaakt en uit één stuk.

Het behang is mat, gestructureerd, kras- en stootvast. Naast 100% PVC vrij en 100% Chloride vrij is het muurbehang vrij van zware metalen, geen ozonafbrekende chemicaliën en er komen geen giftige gassen vrij bij brand!

Bij Finext maken financials impact!
Ondersteund door de beste technologie maken zij het verschil! 

Bedankt !

Tijdens de Sale op 24 Mei waren er niet alleen prachtige kunstwerken te bewonderen maar ook was er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de kunstenaars zelf. JJ art, A Pien, Van Dyson waren allemaal aanwezig om meer te vertellen over hun inspiratie, technieken en achtergrondverhalen bij hun werken.

Al met al was de Final Sale niet alleen een gelegenheid om kunst te kopen, maar ook om kunst te beleven en te ervaren op een interactieve en persoonlijke manier. Naast het bewonderen en kopen van kunstwerken, konden onze bezoekers genieten van hapjes en drankjes in een gezellige sfeer. 

Het was een geweldige dag vol kunst, gezelligheid en positieve energie. Een van de hoogtepunten van de dag was het stroken paneel met een foto van Klaus Lucas. Dit unieke stuk trok veel interesse en werd uiteindelijk verkocht aan een gelukkig stel en gelijk mee genomen. We willen onze klanten, bezoekers, vrienden en familie bedanken voor hun steun en enthousiasme tijdens de Sale. 

Zonder jullie zou dit succes niet mogelijk zijn geweest. We kijken nu al uit naar de nieuwe avonturen die ons te wachten staan in Augustus in ons nieuwe pand.

Blijf ons volgen voor meer informatie en updates!


Frank 


SALE

Lieve klanten, vrienden & familie,


Wij zijn heel erg enthousiast  te kunnen melden dat wij begin augustus naar onze nieuwe locatie kunnen verhuizen! 

Voordat wij hier de deuren sluiten, eind juli en aan ons nieuwe hoofdstuk gaan beginnen, nodigen wij u uit voor onze laatste grote SALE! 

  • Vrijdag 24 Mei 24'
  • 10:00 - 20:00 uur 
  • Mariniersweg 10 | 3011 NN | Rotterdam Centrum 

Mis deze kans niet om prachtige vondsten te doen voor onweerstaanbare prijzen.
Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen te proosten op nieuwe avonturen! 

Frank Janmaat

100 jaar Combilo

Met trots en plezier maakten wij deze 1,5 meter hoge 'My Little Friend' speciaal voor Combilo! Onze vaste en getalenteerde graffiti kunstenaar 'Van Dyson' heeft weer bijzonder goed werk verricht en hem helemaal in het thema van het 100 jarig bestaan gemaakt! 

Op 1 mei 2024 vierde Combilo het 100-jarig bestaan van Combilo, dat in 1924 als familiebedrijf in Loosduinen werd opgericht. Deze mijlpaal herinnert aan de rijke geschiedenis en het succes dat zij hebben ervaren dankzij alle toegewijde medewerkers en partners. 

Magnifiek Rotterdam plexiglas schilderij!

Deze prachtige foto van fotograaf Klaus Lucas hebben we gedrukt op 210x100cm en uitgevoerd in een luxe uitvoering van plexiglas voor een strakke uitstraling. De glanzende plaat zorgt ervoor dat deze foto echt tot leven komt. Ook beschikt de plexiglas plaat over een speciale UV-coating. Door deze coating wordt de foto beschermd tegen verkleuring en blijven de kleuren tientallen jaren levensecht!

Achter de foto hebben we een 3mm dibond plaat gezet met daarop het aluminium ophangsysteem die samen voor extra stevigheid en dat het kunstwerk evenwijdig van de muur hangt! Weer een prachtig resultaat in groot formaat! 

Biovate behang uit één stuk voor Finext!

Wat een prachtig resultaat bij het nieuwe kantoor van Finext! De designs van InInterieurs realiseerden we bij GINVI op Biovate naadloos behang. Alle designs in de kaders zijn op maat gemaakt, uit één stuk en op het nieuwe kantoor, in het hart van Delft, vakkundig aangebracht. 

Het behang is mat, gestructureerd, kras- en stootvast. Naast 100% PVC vrij en 100% Chloride vrij is het muurbehang vrij van zware metalen, geen ozonafbrekende chemicaliën en er komen geen giftige gassen vrij bij brand!

Bij Finext maken financials impact!
Ondersteund door de beste technologie maken zij het verschil! 

DE GOUDEN LEEUW

Via Eveline van Tov-Styling kregen we de vraag of we een ontwerp konden maken voor de grote muur van Bar Bisto De Gouden Leeuw met daar in de historie van De Gouden Leeuw, van Goedereede en ook graag wat leuke items erin verwerken. Dat was een flinke uitdaging. Onze Ginvi designer Anne ging aan de slag. Na vele dagen ontwerpen passen en meten kregen we de goedkeuring. Toen moest deze megaprint nog op de muur verlijmd worden. Zoals je ziet is ook dat goed gelukt. Gisteravond, 28-3-2024, heerlijk proef gegeten! Het was echt heel goed en gezellig. Veel bekijks ook voor onze wand in Delfts blauwe style en helemaal blij met het resultaat. Goedereede heeft er met De Gouden Leeuw weer een mooie en sfeervolle bar bistro bij en dit gaat zeker een Suc6 worden. Bedankt Eveline en Michel voor de mooie opdracht!

Muur van Bladgoud

Een geweldige eyecatcher! We hebben op locatie een prachtige decoratieve techniek gebruikt die we ook in onze exclusieve wandpanelen gebruiken. Deze keer was de ondergrond een kurkwand waar we het bladgoud op hebben gezet en afgewerkt met een mooie vernislaag. Deze luxueuze en opvallende afwerking reflecteert het licht op een prachtige manier waardoor er een bijzondere elegante uitstraling is ontstaan.

Als laatste plaatsten we ook het custom made epoxy paneel! Het ziet er geweldig uit en een tevreden klant! 

Naadloos behang - Bar Kamiel

Vanaf Oktober 2023 ontvangen Cédric Vandendriessche (40) en Melissa Callemeyn (38) de eerste klanten in Bar Kamiel, een prachtige horecazaak die voortaan deel uitmaakt van Larridon Home, de nieuwe naam voor de bekende interieurzaak Meubelen Larridon. 

De naam 'Bar Kamiel' vindt zijn oorsprong bij Kamiel Larridon, de grondlegger van Larridon Home. Zijn portret hebben wij met veel plezier verwerkt, aan de hand van een kleuren moodboard, in het op maat gemaakte muurbehang uit één stuk. De gekozen tinten zijn terug te vinden in het behang, petrol blauw, warm beige en cognac.

MEUBELEN LARRIDON

Rijksweg 3
8860 Lendelede
info@meubelen-larridon.be

Herman Brood Foto Collectie

Een prachtige collectie van Herman Brood foto's hebben we recent opgenomen in onze collectie
De foto's zijn gemaakt in augustus 1998. Foto's van Brood poserend en van Herman Brood uiterst geconcentreerd aan het werk, zittend voor de Galerie in de Herenstraat te Voorburg. 

Over Hermanus (Herman) Brood
(Zwolle, 5 november 1946 - Amsterdam, 11 juli 2001)
Herman Brood was een Nederlandse zanger, kunstschilder, pianist, acteur en auteur. Brood onderscheidde zich door zijn kenmerkende zangstem en muzikale diversiteit. Hij werd met de door hem begeerde en bewust geëtaleerde zeer flamboyante levensstijl de Nederlandse belichaming van het hedonistische credo Seks, drugs & rock-'n-roll.  Vier maanden voor zijn vijfenvijftigste verjaardag pleegde hij zelfmoord door, met een afscheidsbriefje op zak, van het dak van het Amsterdamse Hilton-hotel af te springen.  

Koro Delfts Blauw van Mart Krijger

Verrijk uw interieur met een meesterwerk van Mart Krijger dat de Nederlandse traditie op unieke wijze eert. Twee van zijn originele en gesigneerde kunstwerken hangen vanaf vandaag in onze GINVI art gallery. De Koro delfts blauwe kunstwerken. Gemaakt van gerecyclede stukken Delfts Blauw porselein en keramiek, is een eerbetoon aan de geschiedenis van ons land. Deze compositie, ontstaan uit liefde voor hergebruik, omarmt de gebroken stukken en geeft ze nieuw leven. Het resultaat is een betoverend kunstwerk dat de tijd trotseert en de schoonheid van de Nederlandse traditie in een nieuw licht plaatst.

Mart Krijger is verre van een ‘gewone’ kunstenaar. Als sieradenontwerper van huis uit, ontwerpt en produceert hij als Allround Creative met grote precisie ‘global fusion material decoration’.

Zijn werk is wereldwijd te bewonderen in zowel interieurs als in de mode en wordt in de meeste gevallen met zijn eigen hand vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verscheidenheid aan materialen zoals schelpen, hout, glas, edelstenen, marmer, lak, botten, hoorns, zijde, veren, leer, eierschaal, jeans, boomschors en nog veel meer, in combinatie met Swarovski kristallen. Zijn werk is vaak voorzien van een laagje Liquid Gloss wat resulteert in een extreem intense kleurbeleving.

ZTAHL Illuminators

Voor onze klant, ZTAHL Illuminators, hebben we voor de nieuwe showroom in ‘De Woon Industrie’ te Nieuwegein een mooi design muurbehang ontworpen en gemaakt. Net zoals de collecties van ZTAHL in eigen huis worden bedacht en ontworpen creëerden wij dit stukje maatwerk aan de hand van het verhaal van ZTAHL voor de enorm lange wand van ruim 9 meter breed. Geheel voorzien van dit unieke design vinylbehang uit één stuk, geheel naadloos en met een prachtig warm resultaat! 

ULTIMO11 voor GjaltProducties met de OFFSPRING stoel bij OBJECT Rotterdam

Onze vaste graffiti artiest Staat als ULTIMO11 voor GjaltProducties met de OFFSPRING stoel bij OBJECT Rotterdam! In de eerste week van februari presenteert GjaltProducties op designbeurs OBJECT Rotterdam in samenwerking met Bazoeka Jo de OFFSPRING stoel, een nakomeling van de New York Metrobank: de bank, uitgevoerd in zijn kleinste eenheid, een eenzitter. Een kleurige jubileumuitgave om te vieren dat de lange houten wachtbanken nu al zo’n halve eeuw op de perrons staan van de subway in New York. 

Geïnspireerd op de subway metrobanken in New York maakte Timothy van Diesen, (Ultimo11), dit prachtige kunststuk. Voor de onderlaag koos hij voor een old school graffiti techniek. Daaroverheen een spannend en uitdagend spel van zijn kleur studies in zijn bekende kleurblokken. Uiteindelijk maakte hij delen van de basis laag met zijn graffiti weer zichtbaar door de geblokte bovenlaag bij te schuren. Een intrigerend concept en resultaat.

Het oorspronkelijke ontwerp is van ambachtsman Robert Lezzi. Hij kreeg begin jaren zeventig van de vorige eeuw opdracht van de New York Port Authority om een duurzame bank te maken voor wachtende reizigers in het openbaar vervoer rond de Hudsonrivier. Sindsdien zijn deze lange massief houten banken beeldbepalend in de ondergrondse van New York. 

Padel City Delft!

Padel City is een zeer bijzondere locatie in Delft met 4 indoor en 3 outdoor padelbanen. Sinds afgelopen dinsdag, is deze geweldige padellocatie een 1,5 meter hoge My Little Friend rijker! Deze unieke My Little Friend van GINVI is door graffiti artiest Van Dyson voorzien van unieke Graffiti Art en door mij, Frank, persoonlijk gebracht. 

Op de foto: My Little Friend, padelrackets van Padel City’s Partner; Adidas. 

Ben jij er klaar voor om te gaan padellen? Als je er wel van hebt gehoord, maar nog nooit hebt geprobeerd, wordt het nu hoog tijd! Padel is ontzettend leuk en iedereen kan meedoen!
 
Adres: 
Kabeldistrict Delft 
Schieweg 15, Delft

MAISON&OBJET Paris | 18 – 22 Januari ’24

Het is weer bijna zover, MAISON & OBJET 2024, 18-22 JAN. 2024! GINVI hangt deze editie met een prachtige nieuwe collectie op de stand van PMP Furniture, Stand: Forever A53 & B52. 

De nieuwe collectie is afgestemd op het thema van dit seizoen; TECH EDEN, een thema waar de natuur zeer aanwezig zal zijn, niet noodzakelijk in de letterlijke zin maar voor ons in de vorm van  kunst. We hebben een prachtige collectie ontworpen adv schelpen en koralen die we laten zien in bladgoud en epoxy wandpanelen welke voor het eerst te zien zijn tijdens de M&O beurs in Parijs! 

In 2024 is het weer tijd om de toekomst te maken en om het 30 jarig jubileum van Maison&Objet te vieren! 

Art voor Lake Seven, Zevenhuizen

Eén van onze grote My Little Friends van 1.5 meter hoog staat op een mat zwarte sokkel bij Lake Seven Sports in Zevenhuizen als echte eye-catcher! Deze MLF is voorzien van de unieke Graffiti-Art van onze graffitiartist 'Van Dyson'. 

Zelf speel ik, ruim drie keer per week Padel bij Lake Seven. Buiten dat het een sportieve bezigheid is, is het ook een hele sociale gebeurtenis. Padel speel je met twee of vier personen per baan en na het potje kan je door naar de derde helft in het clubgebouw of op de rondom liggende terrassen.

Lake Seven is ook een sfeervolle evenementen locatie. Midden in een prachtig natuurgebied en een prachtig interieur waar een aantal van onze unieke epoxy kunstwerken zoals de 'TreeVeins' en een prachtig wandpaneel gemaakt van diverse epoxystroken die samen een kleurrijk beeld vormen van Rotterdam. 

Ginvi x LakeSeven, een mooie combinatie!


Frank 

Rotterdam Art Expositie

Iconische Rotterdamse onderwerpen in de vorm van kunst waren op 15 April 2023 te bewonderen en te koop onder het genot van een hapje en een drankje bij GINVI Art Gallery. Een zeer geslaagde dag met inspirerende verhalen, prachtige Rotterdamse werken en bezoekers. 

Een wand vol werken van de Rotterdamse illustrator, kunstenaar en fotograaf Govart, Govert van der Heijden straalt deze dag met zijn door GINVI ingelijste art-prints van zijn handgetekende werken met als onderwerp zijn geliefde thuisstad Rotterdam.

De wereld door de lens van Klaus Lucas. Zes prachtige Rotterdamse foto’s van zijn hand hingen uitgevoerd in hoogwaardig plexiglas in de GINVI Art Gallery. Klaus nam u deze dag maar wat graag mee in zijn verhaal en passie voor fotografie evenals het verhaal achter deze zes prachtige foto’s.

De Rotterdammer Timothy van Diesen, is vriendelijk, super creatief en zowel talentvol graffiti artiest als kunstenaar. Bij Ginvi werkt hij als een van de vaste artiesten onder de naam “Van Dyson”. Tal van zijn Rotterdamse werken zijn deze dag niet alleen te bewonderen maar ook konden onze gasten hem tijdens een sessie life action painting zien schitteren. 

Ook de digitale kunstenares ‘apien’ en tevens vaste artiest van GINVI, Anne Pien Lokers is deze dag aanwezig. Haar kracht is luisteren, observeren en visualiseren. Ze laat zich ook deze dag weer graag inspireren door uw verhaal en neemt u mee in de wereld van haar digitale kunst uitgevoerd in epoxy art en muurbehang, met op deze dag het onderwerp Rotterdam in al haar facetten.

De prachtige abstracte Werken van “JJ Art” waren te bewonderen evenals de artiest zelf, Jan Janmaat. Hij verteld u graag over de verschillende lagen in zijn epoxy kunstwerken en de diepzinnige verhalen achter zijn kunst stukken. 

Goldleaf Art bij Verboon Wines

Met slechts 21 jaar begon Jordy Verboon als jongste wijnleverancier van Nederland. En met succes! Naast zijn goed lopende mobiele bedrijf Verboon Wines, opende hij augustus 2023 een prachtige Wijnbar waar Verboon al zijn prachtige wijnen aanbied. Dé ultieme plek om te genieten en kennis te maken met tal van prachtige smaken. Om de sfeer helemaal compleet te maken hingen wij onze Goldleaf Bowie bij Jordy in zijn Wijnbar in Berkel en Rodenrijs.

Maison & Objet

Maison & Objet, hét platform in de lichtstad Parijs voor de interieursector. M&O

brengt internationaal design, woondecoratie en lifestyle samen en heeft het unieke vermogen om te verbinden. Voorafgaand aan de beurs werkten onze kunstenaars bij GINVI aan nieuwe high-end kunst die naadloos paste bij het meubilair en interieur van de PMP Furniture stand. De nieuwe werken werden gelanceerd tijdens deze beurs en samen met PMP boden we nieuwe inspiratie voor het publiek waar de creatieve energie van geïnteresseerden, ontwerpers, kunstenaars en merken samenkwamen  en spannende nieuwe vondsten worden gedaan van decorateurs, interieurontwerpers, galerijen, geweldige maisons en uitzonderlijke ambachtslieden.

Benieuwd naar de aankomende nieuwe collectie? Van 18 tot 22 Januari, 2024 wordt deze weer gelanceerd tijdens de Maison&Objet beurs in Parijs, Stand: Forever A53 & B52

Wine & Art Gallery sale

Was u al op de hoogte van de verhuizing van de galerie van GINVI Art Gallery in de zomer van 2024? Onze nieuwe locatie opent volgend jaar en bevindt zich vlak naast het Alexandrium in Rotterdam.

Om onze verhuizing te vieren, hielden we op 14 oktober een gezellige borrel en sale bij GINVI Art Gallery op de Mariniersweg 10 in Rotterdam. Het was een erg geslaagde dag en een gezellige avond waarbij kunstliefhebbers en kunstenaars onze galerie, collectie en veelzijdige werken hebben kunnen bewonderen en kopen.