vlag
vlag
maatwerk en custom made art

Koro Delfts Blauw van Mart Krijger

16-2-2024

Verrijk uw interieur met een meesterwerk van Mart Krijger dat de Nederlandse traditie op unieke wijze eert. Twee van zijn originele en gesigneerde kunstwerken hangen vanaf vandaag in onze GINVI art gallery. De Koro delfts blauwe kunstwerken. Gemaakt van gerecyclede stukken Delfts Blauw porselein en keramiek, is een eerbetoon aan de geschiedenis van ons land. Deze compositie, ontstaan uit liefde voor hergebruik, omarmt de gebroken stukken en geeft ze nieuw leven. Het resultaat is een betoverend kunstwerk dat de tijd trotseert en de schoonheid van de Nederlandse traditie in een nieuw licht plaatst.

Mart Krijger is verre van een ‘gewone’ kunstenaar. Als sieradenontwerper van huis uit, ontwerpt en produceert hij als Allround Creative met grote precisie ‘global fusion material decoration’.

Zijn werk is wereldwijd te bewonderen in zowel interieurs als in de mode en wordt in de meeste gevallen met zijn eigen hand vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verscheidenheid aan materialen zoals schelpen, hout, glas, edelstenen, marmer, lak, botten, hoorns, zijde, veren, leer, eierschaal, jeans, boomschors en nog veel meer, in combinatie met Swarovski kristallen. Zijn werk is vaak voorzien van een laagje Liquid Gloss wat resulteert in een extreem intense kleurbeleving.

Deel dit bericht op:

Meer nieuws